Uncategorised

TB40-IP Plafondluidspreker VoIP

De 40TB-IP is een IP-plafondluidspreker met versterker voor omroepberichten en achtergrondmuziek via multicast. Een geïntegreerde microfoon maakt het mogelijk handenvrije normale en/of nood telefoonoproepen te starten via SIP middels een gekoppelde drukknop of bluetooth afstandsbediening. Diverse uitgangen zijn beschikbaar voor directe analoge luidsprekers, versterkers, signaalgevers, etc. Klik hier voor de volledige beschrijving.

De E-30-IP intercom van VIKING is de VoIP variant van de vertrouwde analoge E-30 en is hardwarematig compatibel met de analoge serie. O.a. voorzien van “marine grade” RVS front, ANC (Automatic Noise Canceling) voor perfecte werking in rumoerige omgevingen, geïntegreerd 2Amp relais voor deursturing of CCTV en veel meer. Klik hier voor de volledige beschrijving.

De K-1900-6-IP en K-1900-7-IP hebben geen toetsenbord en kiezen automatisch het telefoonnummer na opnemen van de hoorn. De K-1900-8-IP heeft een toetsenbord voor het bellen van nummers én voor gebruik als toegangssysteem d.m.v. toegangscodes. Alle 3 de modellen hebben geïntegreerde relais voor deur of CCTV-sturing en vereisen PoE (klasse 2). De fronten zijn van “Marine Grade” RVS316 en Enhanced Weather Protection (EWP) is als optie leverbaar. Klik hier voor de volledige beschrijving.

Subcategorieën

Intercoms IP  Viking USA 

advertentie blauwe banner onderaan